Fashion

April doet wat hij wil en in Mei leggen alle vogels een ei. Maar wat heb ik gedaan afgelopen maanden....

2439 keer gelezen

Nee, gelukkig niet. Maar jullie hebben me vooral gezien op Facebook en Instagram.... volg je me al, ja goed zo.... nee, wat zeg je!! Ga als de donder naar mijn pagina's en volg me want ik hou je op de hoogte van allerlei mode items, mijn te gekke artikelen en acties en ja over mijzelf, Jacqueline. Maar even terug naar April en Mei. Waar heb ik me dan zoal mee bezig gehouden!

Met eigenlijk alles waar ik goed in ben. Zo heb ik weer een garderobe mogen restylen bij Eloniek, ben ik gaan shoppen met Simone, Daphne en Marco, mocht ik voor een bruiloft de familie van de bruidegom aankleden met het thema Bohemian Vintage, heb ik wederom een workshop styling gedaan met de familie van Lizzy, ben ik gestart met een freelance opdracht bij San Miguel Shoes in Den Bosch, heb je me in mei kunnen terug vinden met de prijzen puzzel in de Bruist Den Bosch en mocht ik als styliste twee dagen aanwezig zijn bij het 30 jarig bestaan van West Avenue in Tilburg.

Dus nee, stilzitten heb ik niet gedaan.. oh ja en ik ben in Mei ook nog lekker met mijn mannetje naar Ibiza geweest. Even lekker naar huis, de sfeer opsnuiven onder het genot van een hapje een drankje en de zon en de zee.                    

Ik klaag zeker niet.

Zoals jullie weten werk ik in de regio Brabant samen met diverse kleding, schoenen en accessoires winkels en ik kan jullie vertellen dat daar zeker uitbreiding bij gekomen is. Zo ben ik gaan samenwerken met Gimbrere in Tilburg en Ulvenhout, met V. Arendonk schoenen in Tilburg en Den Bosch en ben ik nog ik gesprek voor een samenwerking voor een super gaaf Ibiza merk. Wordt vervolgt.

Dus eigenlijk is de titel heel erg op mij gericht... April doet wat hij wil, ik ben met van alles bezig geweest en in Mei leggen alle volgens een ei, en ik heb weer hele leuke samenwerkingen gerealiseerd.

Ik kan niet wacht op juni, juli en augustus!!

Tot ziens

xxx

 

Over auteur Jacqueline Lankreijer

Jacqueline Lankreijer helpt mensen bij het maken van keuzes op het mode vlak. Ze volgt de trends in de mode op de voet en geeft als personal shopper ook kleur- en stijladviezen. Daarnaast verzorgt ze styling workshops voor groepen.

Ze heeft de modeacademie doorlopen en is al geruime tijd werkzaam binnen de modebranche.

www.hetmodemeisje.nl

Klik hier voor meer info over Jacqueline Lankreijer

Reageer op dit artikel