Fashion

Voorjaars kriebels

1489 keer gelezen

Ohh, het is zover, het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en de temperatuur gaat langzaam omhoog. Dat is het moment dat ik stress begin te krijgen. Want, wat trek ik aan? Ja, zelfs een kledingstyliste heeft wel eens kledingstress, hihi.

Heb ik wel de juiste stijl in de kast hangen? Kan ik dit nog wel aan en ga zo maar door.

In de stad zie ik de leukste items, alles kan ik gebruiken en nee, ik heb het echt nog niet in mijn kast hangen ;-). Manlief begint zich toch ernstig zorgen te maken over zijn deel van de kast maar vooral over mijn uitgaven patroon, hoezo... zo duur was het niet hoor!! hihi.

De afgelopen weken ben ik al voorzichtig begonnen met de uitbreiding en vervanging van mijn collectie, en ik kan je zeggen het zijn stuk voor stuk pareltjes. Van stoeren jeans van Gstar, lieve pastel shirts van SusyMix, tot beeldige instappertjes van Fred de La Bretoniere.

De komende weken zal dit zo door blijven gaan, maar ik hou jullie via social media zeker op de hoogte van alle nieuwe items.

Laat de zomer maar komen en mix & match er lekker op los!

xxx

 

 

 

 

Over auteur Jacqueline Lankreijer

Jacqueline Lankreijer helpt mensen bij het maken van keuzes op het mode vlak. Ze volgt de trends in de mode op de voet en geeft als personal shopper ook kleur- en stijladviezen. Daarnaast verzorgt ze styling workshops voor groepen.

Ze heeft de modeacademie doorlopen en is al geruime tijd werkzaam binnen de modebranche.

www.hetmodemeisje.nl

Klik hier voor meer info over Jacqueline Lankreijer

Reageer op dit artikel