Fashion

Happy Hippie

2510 keer gelezen

Afgelopen voorjaar ( zoals elke jaar eigenlijk) ben ik met manlief een week op Ibiza te vinden. Heerlijk uitrusten in de zon en de zee, met om ons heen onze lieve vrienden en "familie". Ik kan nu eigenlijk al niet meer wachten tot mei, ben nog net niet begonnen met het maken van een scheurkalender...

Maar wat ik jullie eigenlijk wilde vertellen is dat ik elk jaar een impressie probeer te maken van de nieuwe collectie van afgelopen zomer en van dit jaar. Die grappige hippies weten namelijk heel veel van mode en zijn vreemd genoeg vaak voorloper van wat er komen gaat.

Zo ook vorig jaar, ik blogde na mijn vakantie leuk op mijn site dat we in de collectie veel jeans, bloemen en pastel gaan zien en warempel het is echt zo! Je kunt dit jaar niet om de lage, hoge, slim en boot jeans heen. Spijkerhemden, jasjes en jurken zijn niet uit het mode beeld weg te denken, maar wat dacht je van alle lieve pasteltinten die nu weer langzaam in de winkels verschijnen en die leuk versierd worden met diverse bloemenprints

Ik kan niet wachten op het voorjaar, ben al langzaam mijn collectie voor het seizoen bij elkaar aan het verzamelen en deze garderobe gaat zeker mee naar het zonnige Ibiza...

Dit jaar mag en kan eigenlijk alles weer, ga lekker los maar zorg wel dat het een geheel wordt en geen kerstboom!

En ook dit jaar ga ik de uitdaging weer aan, tijdens en na mijn vakantie hou ik jullie op de hoogte van alle nieuwe trends en wie weer doe ik weer een leuke voorspelling voor 2016.

Tot de volgende!

Het Mode Meisje

Over auteur Jacqueline Lankreijer

Jacqueline Lankreijer helpt mensen bij het maken van keuzes op het mode vlak. Ze volgt de trends in de mode op de voet en geeft als personal shopper ook kleur- en stijladviezen. Daarnaast verzorgt ze styling workshops voor groepen.

Ze heeft de modeacademie doorlopen en is al geruime tijd werkzaam binnen de modebranche.

www.hetmodemeisje.nl

Klik hier voor meer info over Jacqueline Lankreijer

Reageer op dit artikel