Fashion

Zonder zijwieltjes

1288 keer gelezen

Tja, nu ben ik ook aan de beurt. Everybodyglamorous heeft mij enige maanden geleden ( schaam me heel erg) gevraagd of ik voor ze wil gaan bloggen over mijn vakgebied Fashion. Ik ben namelijk sinds ruim twee jaar de eigenaresse van Het Mode Meisje en als het goed is houd ik me de hele dag bezig met mode, mode en nog eens mode. Word ik daar nou nooit eens moe van, ehhh nou eigenlijk nee, nooit. Het zit in mijn hart en ziel en loopt als bloed door mijn aderen. Wel erg overdreven he, hihi. Ja maar doordat ik er zo mee leef, slaap en opsta kan ik mijn klanten altijd het beste bieden.

Maar wie zijn dan mijn klanten, nou jij!, Dat kan namelijk iedereen zijn. Ik ben namelijk te boeken als Gratis Kledingstyliste. Ja hoor, hoor ik je denken, hoe doe je dit dan..... kijk maar eens op mijn site www.hetmodemeisje.nl voor meer info of volg me op Instagram, Facebook en Twitter.
Met trots kan ik je ook vertellen dat ik dit jaar regelmatig te vinden ben in het maandblad Bruist 's -Hertogenbosch en de Stappen en Shoppen in Breda.

Maar waarom dan de titel zonder zijwieltjes, nou bij het starten van een eigen bedrijf zegt iederen dat jet het tijd moet geven en geduld moet hebben, en dat klopt echt! Ik ben meerdere malen gevallen en weer opgestaan, maar ik kan nu met trots zeggen dat ik steeds beter leer fietsen zonder zijwieltjes!

Tot de volgende!

Het Mode Meisje

Over auteur Jacqueline Lankreijer

Jacqueline Lankreijer helpt mensen bij het maken van keuzes op het mode vlak. Ze volgt de trends in de mode op de voet en geeft als personal shopper ook kleur- en stijladviezen. Daarnaast verzorgt ze styling workshops voor groepen.

Ze heeft de modeacademie doorlopen en is al geruime tijd werkzaam binnen de modebranche.

www.hetmodemeisje.nl

Klik hier voor meer info over Jacqueline Lankreijer

Reageer op dit artikel